Vrijdag 05 Augustus 2022

Coldplay – Music of the Spheres World Tour

Wie
Coldplay – Music of the Spheres World Tour
Wanneer
Vrijdag 05 Augustus 2022
Organisator
Concerten
Beschrijving

COLDPLAY

MUSIC OF THE SPHERES WORLD TOUR

CONCERTEN VRIJDAG 5 & ZATERDAG 6 AUGUSTUS UITVERKOCHT

EXTRA CONCERT OP MAANDAG 8 AUGUSTUS IN HET KONING BOUDEWIJNSTADION

MET SPECIAL GUEST LONDON GRAMMAR

Een nieuwe plaat en een nieuwe wereldtournee. Coldplay is helemaal terug! Vorige week maakten Chris Martin en co bekend dat ze hun Music of the Spheres World Tour op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel brengen. Een concert van Coldplay is een kleurrijke beleving die je voor altijd zal koesteren. Een intens spektakel voor oren, ogen, hart en ziel. Dat wisten ook de tienduizenden fans die deze ochtend klaar zaten voor de start van de ticketverkoop. Tickets vlogen in geen tijd allemaal de deur uit. Omdat de vraag ook nu nog bijzonder hoog blijft, voegt Coldplay een extra Belgische halte toe aan de tournee. Ook op maandag 8 augustus kan je de band met ijzersterke live-reputatie aan het werk zien in het stadion. Twee evenzeer sterke acts reizen mee met Coldplay. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus treedt H.E.R. aan als special guest, op maandag 8 augustus is dat London Grammar.

Meer dan ooit legt Coldplay de focus op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van hun wereldtournee zo laag als mogelijk te houden. Een heel plan ligt klaar. Elk concert draait op 100% hernieuwbare energie. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant. Meer informatie over deze en andere initiatieven vind je op coldplay.com/sustainability.

Tickets voor het extra concert zijn nu beschikbaar en zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be. Tickets kosten €138,80 – €106,40 – €95,60 – €78,32 – €67,52 – €52,40 – €30,80, inclusief servicekosten, mobiliteits- en milieubijdrage. VIP arrangementen zijn eveneens verkrijgbaar via ticketmaster.be.

Info en tickets:

post_thumbnail

Organisator

Livenation BE