Maandag 11 Juli 2022

The Rolling Stones – “SIXTY”

Wie
The Rolling Stones – “SIXTY”
Wanneer
Maandag 11 Juli 2022
Organisator
Concerten
Beschrijving

LADIES & GENTLEMEN: THE ROLLING STONES ZIJN DEZE ZOMER TERUG IN EUROPA

 THE ROLLING STONES OP 11 JULI IN HET KONING BOUDWIJNSTADION IN BRUSSEL

Dit jaar zitten The Rolling Stones 60 jaar in het vak. Om dit te vieren, trekken ze deze zomer met ‘SIXTY’ langs 13 Europese steden in 10 landen om te doen wat ze het liefst doen: onderweg zijn en optreden in volle stadions. De aftrap van de gloednieuwe show en productie  ‘SIXTY’ geven ze op 1 juni in Madrid. Op 11 juli 2022 nemen ze het Koning Boudewijnstadion over in Brussel. Voor de allereerste keer ruilen ze de festivalweide en concertzaal in voor het grootste stadion in België! De ticketverkoop start op vrijdag 18 maart om 9u via www.greenhousetalent.com.

Op 11 juli 2022 treden Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood, vergezeld door drummer Steve Jordan, na acht jaar eindelijk terug in België op. Omdat het een verjaardagsfeestje  betreft, zullen ze de fans in het Koning Boudewijnstadion trakteren op een setlist vol klassiekers als ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en veel andere hits. Het zou geen optreden van The Rolling Stones zijn zonder dat er enkele parels uit hun rijk verleden in de setlist opduiken. Welke die precies zullen zijn, is net als de nieuwe productie (een combinatie van een gigantisch podium, innovatieve lichtshow en ultramoderne videobeelden) nog een verrassing.

Samen vormen ze nog steeds “The Greatest Rock and Roll Band in the World”. Niemand kan live vettere rock, blues, R&B, funk en -ja zelfs- country brengen. De unieke interactie tussen de “Glimmer Twins” heeft na 60 jaar nog niets aan kracht ingeboet. Geef hen Ronnie en een stuwende ritmesectie en ze vinden hun indrukwekkend oeuvre avond na avond opnieuw uit. Velen hebben geprobeerd om live Jagger/Richards nummers te coveren, maar niemand heeft ooit hun geheim ingrediënt achterhaald.

‘SIXTY’ is het logische vervolg op de uiterst succesvolle ‘No Filter’ tour in Amerika, die door critici unaniem werd geloofd. Tijdens die recente Amerikaanse tournee speelden The Rolling Stones in het najaar van 2021 voor uitverkochte stadions in de hele Verenigde Staten, goed voor meer dan een half miljoen verkochte tickets.

 

You can’t always get what you want ? Op 11 juli 2022 kan Brussel – 49 jaar na de originele Brussels Affair – luid meebrullen met The Rolling Stones. En wie weet, vind je er wel wat je al die tijd zocht. Opgepast voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents. Het enige officiële ticketkanaal is Ticketmaster. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang.​ Er is een limiet van 6 tickets per persoon. 

 

SIXTY-VERSIE VAN DE ICONISCHE TONG ONTHULD

Vandaag werd speciaal voor de tournee een gloednieuwe Rolling Stones-tong voorgesteld, een ontwerp van de bekroonde Britse designer Mark Norton. Ontdek de nieuwe SIXTY-tong hier.

EUROPESE TOURDATA – Een productie van Concerts West/AEG Presents

Madrid (Spanje), München (Duitsland), Liverpool (VK), Amsterdam (Nederland), Bern (Zwitserland), Milaan (Italië), Londen (VK), Brussel (België), Wenen (Oostenrijk), Lyon (Frankrijk), Parijs (Frankrijk), Gelsenkirchen (Duitsland), Stockholm (Zweden)

Promotor in België: Greenhouse Talent

Announce video: https://vimeo.com/687138990/51da832028

 

Info en tickets:

post_thumbnail

Organisator

Greenhouse Talent