Woensdag 10 Juli 2019

Rammstein

Wie
Rammstein
Wanneer
Woensdag 10 Juli 2019
Organisator
Concerten
Beschrijving

Op 17 september kondigde Rammstein het al aan op hun website: “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7.” In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige ‘larger than life’-concerten. Op 10 juli 2019 zullen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion annexeren in het kader van hun ‘Europe Stadium Tour’.

De combinatie van een strakke act, meeslepende muziek en cartooneske enscenering zorgt ervoor dat iedere toeschouwer -zonder onderscheid van ras, geslacht of plaats in de zaal- meegezogen zal worden in hun industrieel universum.

De “Europe Stadium Tour 2019” van Rammstein wordt ongetwijfeld de meest spectaculaire show van 2019!

De vraag naar tickets voor het concert van Rammstein op 10 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel was werkelijk verpletterend. Het concert is ondertussen volledig uitverkocht. Eén ding is zeker: België is klaar voor Rammstein!

Wie zijn tickets nog niet heeft kunnen bemachtigen, hoeft nog niet meteen te wanhopen. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die later nog kunnen vrijkomen. In tussentijd raden we iedereen aan om zich in te schrijven voor de wachtlijst via deze link: https://goo.gl/forms/s44T3Yt88pAU1frB3. Zo zal je als eerste gecontacteerd worden wanneer er tickets zouden vrijkomen.

Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster en Eventim de enige officiële verkoopkanalen zijn. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Info en tickets:

post_thumbnail

Organisator

Greenhouse Talent