Woensdag 10 Juli 2019

Rammstein

Qui
Greenhouse Talent
Catégorie
Concerts
Description

Op 17 september kondigde Rammstein het al aan op hun website: “Almost done! Orchestra and choir recordings in Minsk for album No.7.” In 2019 presenteert Rammstein -eindelijk- een nieuwe studioplaat en daarbovenop komen ze ook met een verse show die letterlijk en figuurlijk nog harder zal knallen dan hun vorige ‘larger than life’-concerten. Op 10 juli 2019 zullen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion annexeren in het kader van hun ‘Europe Stadium Tour’.

De combinatie van een strakke act, meeslepende muziek en cartooneske enscenering zorgt ervoor dat iedere toeschouwer -zonder onderscheid van ras, geslacht of plaats in de zaal- meegezogen zal worden in hun industrieel universum.

De “Europe Stadium Tour 2019” van Rammstein wordt ongetwijfeld de meest spectaculaire show van 2019!

De vraag naar tickets voor het concert van Rammstein op 10 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel was werkelijk verpletterend. Het concert is ondertussen volledig uitverkocht. Eén ding is zeker: België is klaar voor Rammstein!

Wie zijn tickets nog niet heeft kunnen bemachtigen, hoeft nog niet meteen te wanhopen. Momenteel zijn er omwille van productionele redenen tickets geblokkeerd die later nog kunnen vrijkomen. In tussentijd raden we iedereen aan om zich in te schrijven voor de wachtlijst via deze link: https://goo.gl/forms/s44T3Yt88pAU1frB3. Zo zal je als eerste gecontacteerd worden wanneer er tickets zouden vrijkomen.

Greenhouse Talent waarschuwt voor illegale ticketwebsites en benadrukt dat Ticketmaster en Eventim de enige officiële verkoopkanalen zijn. De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Infos et tickets:
post_thumbnail

G

G

Zondag 16 Juni 2019

Metallica : WorldWired Tour 2019

Qui
Live Nation
Catégorie
Concerts
Description

Het is bevestigd. Metallica’s WorldWired Tour keert terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa voor een reeks outdoor concerten, die plaats vinden tussen 1 mei en 25 augustus, in stadions, parken en zelfs een kasteel. Op zondag 16 juni 2019 staat Metallica in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 28 september om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Meer info vind je hier

Infos et tickets: 28/09/2018 10:00 am
post_thumbnail

L

L